Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yönlü şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, hariçarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Binanın deruninden horya rast inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en heybetli üstünlükı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir. Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Lütfen rızanızla müntesip olarak bizimle iletişime geçtiğinizde istek kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Kapının Yangın Çıkış Kapısı bediiyat gestaltsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Kasalar cidar zayiluğuna yoğunca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki mesafelik 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu strüktürnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Kapı kapatıcı otomatik mekanik dahişenlerinin yıkılmaz ve dayanıklı olmasına ögönen harcamak gerekir. Hudayinabit kapanan bir kapı mekanizması peyda etmek önemlidir. Bapnın palas açılabilmesini sağlamak hayatidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu kalıp kontrol edilmelidir. 

Report this wiki page